Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató

HumanHub.hu és WellCoworking.hu

Adatkezelési tájékoztató

A jelen Nyilatkozat célja, hogy rögzítse a HumanHub Innovációs Közösség és Well Coworking Irodát működtető Lukács Oktatási Központ Bt. (székhely: 1023. Budapest, Frankel Leó út 21-23-cégjegyzékszám: Cg.01-06-763158, nyilvántartó hatóság: Fővárosi Bíróság mint cégbíróság, adószám: 21911527-2 -41) által alkalmazott adatvédelmi és adatkezelési elveket.

Adatkezelési szabályzatunk az EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS (EU) 2016/679 általános adatvédelmi GDPR rendelete szerint készült.

​Cégünk kiemelt figyelmet fordít arra, hogy adatkezelése során az Ön érdekében az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló, illetve az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló törvény és az egyéb hatályos adatkezeléssel kapcsolatos jogszabályoknak megfelelően, az adatkezeléshez kapcsolódó fontosabb nemzetközi ajánlásokat is figyelembe véve járjon el.

Ezúton tájékoztatjuk a látogatóinkat, hogy https://humanhub.hu/ illetve a www.well.humanhub.hu oldalakon megadott adatait harmadik félnek üzleti célból nem adjuk át és csak az Ön által megadott célra használjuk. Adatait az Ön igényének megfelelően megadott cél teljesülésének időtartamáig tároljuk és kezeljük, majd töröljük.

A readooo interaktív online tréningre való jelentkezés során a megadott adatokat számlázás céljából, illetve szerződés teljesítésének és figyelemmel kísérése céljából továbbítjuk, mint adattovábbító a Tanulásmódszertan Kft számára. Tájékoztatunk, hogy ezen adatok vonatkozásában ugyanezen célból Tanulásmódszertan Kft. adatkezelő és adatkezelési tevékenységet végez. Amennyiben nem veszed igénybe a readooo szolgáltatást 30 napon belül, úgy a Tanulásmódszertan Kft törölni fogja az adataidat véglegesen és visszaállíthatatlanul, azokat más célra nem használja fel, harmadik félnek nam adja ki.

Személyes adatainak törlését, amennyiben úgy kívánja, a kívánt cél lejárta előtt is kezdeményezheti az oldalakon megadott e-mail címeken vagy azokhoz bármikor hozzáférhet.

Amennyiben hozzájárult ahhoz, hogy hírlevelek keretében értesüljön a várható programokról, képzésekről és híreinkről, akkor a hírlevélben megadott adatkezelés szerint járunk el. A hírlevélről bármikor leiratkozhat a feltüntetett felületen. Tájékoztatjuk az eddig feliratkozott felhasználóinkat, hogy adataikat 2018. május 25-től az EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS (EU) 2016/679 általános adatvédelmi rendelete szerint kezeljük és tároljuk.

HÍRLEVÉL regisztrációhoz

Tájékoztatjuk, hogy a www.humanhub.hu és www.wellcoworking/humanhub.hu weboldalakon hírlevelekre történő feliratkozással Ön hozzájárul ahhoz, hogy hírlevelet küldjünk Önnek a közelgő eseményekről és híreinkről. Az Ön által ehhez megadott e-mail címét és nevét 2018. május 25-től az EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS (EU) 2016/679 általános adatvédelmi rendelete GDPR szerint kezeljük és tároljuk, harmadik félnek üzleti célból nem adjuk át. Az adatfeldolgozás során közreműködő hivatalos partnereinknek, technikai közreműködőknek – a jogszabályi előírások betartása mellett – bizalmas jelleggel továbbítjuk. ( SimplePay Online fizetési rendszer, Számlázz.hu Online számlázás és e-számla, Acyba.hu –hírlevélküldő rendszer)

A hírlevélben heti vagy havi rendszerességgel kap tájékoztatást új szolgáltatásainkról, akcióinkról, programokról és hasznos információkról.

HumanHub Budapest

Lukács Oktatási Központ Bt. adatkezelő