Design Thinking Tréningek vállalatoknak

  • Főoldal
  • Design Thinking Tréningek vállalatoknak

A tréning célja

A Design gondolkodás módszertana nagy hatékonysággal alkalmazható üzleti folyamatok, termékek, szolgáltatások, stratégiák fejlesztésében. Segítségével csökkenthető a projektre fordított idő, költség és kockázat.
A tréningen a résztvevők elsajátítják a Design gondolkodás módszertanát, eszköztárát ezzel közös nyelvet kapnak a projektek hatékony megoldásához.

A tréning folyamán valós projekteken dolgozunk, közösen végigmegyünk a folyamat egyes lépésein. A tréning végére a résztvevő csapatok elkészítik a saját projektjük prototípusát. Ez a prototípus applikáció esetében egy kattintható wireframe. Szolgáltatás és stratégia fejlesztése során is jól beépíthető, hasznos eredmény születik..

Kiknek szól?

Olyan csapatoknak, akik egy adott projekten dolgoznak és szeretnék, hogy az aktuális projekt eredményei jobbak legyenek. A tréning a projekt kezdeti fázisába jól beépíthető. A kezdeti időráfordítás megtérül, mivel az eredmények jól használhatóak az éles megvalósítás során, miközben a csapat hatékonyabban fogja tudni kihasználni a rendelkezésére álló időt.

Olyan operatív munkatársaknak és döntéshozóknak szól, akik bármilyen módon részt vesznek termékek, stratégiák, szolgáltatások vagy a szervezet-fejlesztési projektekben. A módszer segítségével időt, költséget és kockázatot tudnak csökkenteni. A tréning várható eredménye egy lelkes, motivált innovációs csapat megszületése és több, tesztelt termékötlet bemutatása, megversenyeztetése cégen belül.

Sales és ügyfélkapcsolati munkatársaknak, akik, olyan interjúztatási technikákat sajátítanak el, amelyek segítségével a termék/szolgáltatás tovább fejleszthető, az általuk nyert információk becsatornázhatók a fejlesztési folyamatokba.

Milyen outputra lehet számítani?

A tréning végére a résztvevők képesek lesznek önállóan is végig vinni egy termékfejlesztési projektet Design Thinking szemléletben.

Elkészül egy éles projektben is jól hasznosítható prototípus.
A tréning nem csak gyakorlatban alkalmazható tudást, de szemlélet váltást is ad. A design thinking módszer által a résztvevők megtanulják a metodika alkalmazását bármely termékötletreígy a jövőben hasznos felpörgetőivé válhatnak vállalatunk belső innovációjának. Komplex problémákra tudnak terméket vagy szolgáltatást fejleszteni. Képesek lesznek önállóan prototípusokat előállítani, azokat tesztelni és tovább fejlesztetni.
A módszertan elsajátítása által a résztvevők csökkenteni tudják a termék bevezetésének kockázatát, hatékonyabban tudnak gazdálkodni az idejükkel. A módszertant újabb és újabb termékek bevezetésénél tudják majd hasznosítani.

A tréning menete

Minden tréningünket megelőz egy konzultáció, melyben felmérjük a megrendelő igényeit, így szervezetre szabott tréninget tudunk kínálni.
A több napos tréningjeink (3-5- 8 napos) választhatóak tömbösítve vagy akár úgy is, hogy két hetente iktatunk be egy tréning napot. A szervezet és a projekt céljaitól is függ, hogy melyik változat a legjobb, ennek eldöntésében a konzultáció során trénereink szívesen segítenek.
A tréning után segítünk abban is, hogy az új szemléletmód használata zökkenőmentesen implementálható legyen a szervezet életébe.

Választható tréning csomagok

Rapid Design Thinking Tréning

3 nap

Olyan csapatoknak ajánljuk, akiknek van már részleges tapasztalatuk, tudásuk a
módszertannal kapcsolatban. A tréning végére ők kapnak egy átlátható keretrendszert, közös nyelvet és a meglévő tudásuk kiegészítését, gyakorlati alkalmazását.
Már elindult projektek esetén is ajánljuk. Ilyenkor az előzetes konzultáció során a már meglévő információkat összegezzük, szintetizáljuk és a tréning során ezekre építünk.

Teljes Design Thinking trénig

5 nap

Olyanoknak ajánljuk, akik most szeretnének megismerkedni a Design gondolkodás
módszertanával, eszköztárával és szeretnék ki is próbálni azt egy saját projekten.

Design Thinking + Business Model tréning

8 nap

A Design gondolkodás egyik alapköve a felhasználói igények megismerése. A termék, szolgáltatás feljesztése mindig ezeknek a valós igényeknek a kiszolgálására épül. A 8 napos tréning során azzal is megismerkednek a résztvevők, hogy üzleti szempontból milyen elemeket érdemes figyelembe venni annak érdekében, hogy eldönthessék, melyik ötlet a leginkább megvalósítató, ami a szervezet céljait is a legjobban szolgálja.

Vezetői tréning

1 nap

A szervezet döntéshozói számára ajánljuk. Az egy napos workshop célja, hogy a résztvevők megismerkednek a Design gondolkodás alapelveivel, szervezetre gyakorolt hatásaival.
A workshopon megtapasztalják a módszertan hatásait, hatékonyságát, így össze tudják hasonlítani más irányzatokkal. Megvizsgáljuk, hogy egy szervezeten belül milyen területeknél használható leginkább, milyen változásokra számíthatnak, hogyan kivitelezhető a váltás az új gondolkodásmódra.

Belső vállalkozó képzés

Intrapreneurship tréning
eseti

Kérje egyedi ajánlatunkat, keresse munkatársainkat!

KAPCSOLAT

Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem, hozzájárulok, hogy a kapcsolatfelvétel érdekében a Humanhub a megadott adataimat kezelje.

Elérhetőségek

Ignáth Kitti vezető koordinátor
ignath.kitti(kukac)humanhub.hu
+36 30 8934744

Demeter Lilla alapító, intézményvezető
demeter.lilla(kukac)humanhub.hu
+ 36 30 655-5043