Mentori díjak

Mire jó egy mentor?

Ha kezdő vállalkozó vagy, bizony jól jöhet egy tapasztalt üzleti mentor, aki kívülről szemléli terveidet így elfogulatlan terveiddel kapcsolatban.

A jó mentor segít feltárni a projekted lehetőségeit és buktatóit. Motivál és inspirál, egyszóval tovább lökdös, ha kell, vagy épp felpörgeti a fejlődést.

A mentor időkereteket szab, hogy ne ússz el, mérföldköveket állít, melyeket meg kell ugranod.

A közös gondolkodás során beindul a kreativitás, mely új irányokat szabhat projekted számára.

Új módszertanokra hívja fel a figyelmed, melyeket eddig nem ismertél és a te projektedet előre viszi.

A mentorlás célja, hogy vállalkozásodat sikerre vidd és te magad is fejlődj, mint vállalkozó.

Mentorálás

8000 FT/h

4 alkalmas bérlet: 30 000 FT

Bárányi Ildikó

Bárányi Ildikó MBA

üzleti tanácsadó, mentor

Elméleti matematikus, PR szakközgazdász, Szoft technológiai szaktanácsadó, MBA menedzsment és infokommunikáció. Egyik végzettségem sem a szakmám, de mindegyik hozzátett valamit a tanulási, gondolkodási, szervezési képességeimhez.

Szolgáltatási és oktatási iparágakban, de mindig az értékesítés és termékfejlesztés területén dolgoztam, ahol az ügyféligények felkutatása, a piac megismerése és a vevői bizalom megteremtése volt a fő célom és tevékenységi területem. A humán szolgáltatások minden más terméknél és szolgáltatásnál erőteljesebben igénylik a személyes bizalmi viszonyt, és a vevő egyedi igényeinek feltárását. Egyszerű, kézzelfogható, mondhatni “földhözragadt” eszközöket és módszereket tudok ajánlani  azoknak, akik a humán tanácsadást üzletként is szeretnék kamatoztatni. A kezdő vállalkozóknak segítséget tudok nyújtani a termékeik, célcsoportjaik meghatározásában, az árazásban, és az alapvető üzleti tervezésben.

Masa2

Görög Mária

újságíró és szövegíró, kommunikációs szakértő

Eredetileg filozófiával és szociológiával foglalkoztam, azt is tanítottam.  Máig sok hasznát veszem annak, amit Arisztotelésztől Szent Ágostonon át Kantig megtanultam az emberi gondolkodásról, érzésekről és kapcsolatokról.
Több mint 15 éve foglalkozom kommunikációval, kommunikációs tréningeket tartok és tanácsadást folytatok. Megtapasztaltam, hogy az, ahogy viszonyulunk magunkhoz és másokhoz, ahogy kifejezzük magunkat szóban és gesztusainkkal mennyire hat ránk és környezetünkre.

Abban tudok neked segíteni, hogy fogalmazd meg önmagad, milyen legyen az egyéni kommunikációd, ráadásul összhangban a vállalkozásod vagy projekted arculati- és média kommunikációjával.

HumanHub Jelentkezés

Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem, hozzájárulok, hogy a kapcsolatfelvétel érdekében a Humanhub a megadott adataimat kezelje.